___


god jul

Satans moder. Igår drack jag 1½ liter vin och kollade på The Sum of Us med Sakh, som nöjde sig med två gin & tonic. Jag var på ett sjujäkla humör. Idag när jag såg mig i spegeln har jag 70talslockar, röd och grön ögonskugga över hela mittpartiet av mitt ansikte, fullständigt nedklottrade ben och min outfit är trosor och en turkos vårdtröja med den snirkliga texten "OUTSIDER" där det borde stå ett namn, i regnbågens alla färger.


Jag tror inte på döden för min egen del.

WALLACE: […] Säg mig, vad tror ni kommer att hända er när ni dör?
DALÍ: Jag tror inte på döden för min egen del.
WALLACE: Ni kommer alltså inte att dö?
DALÍ: Nej, jag tror på döden i allmänhet, men absolut inte på Dalís död. Tror att min död vore något väldigt – nästan omöjligt.

 
Mike Wallace och Salvador Dalí,
The Mike Wallace Interview, tv-intervju, 19 april 1958



Hx skickade just ett sms till mig. Det har kommit in en fjärde mus och dött hemma hos dem. Jag tror att jag ska åta mig uppdraget som deras personliga musjägare. Där jag ser pengar tjänas, där är jag!


Tiny Tim


Någon hatar sitt jobb.

Dagens telefonförsäljarsamtal:

- Aaah hej, det är Karin.
- Heeej, jag söker Karin, jag antar att det är du som är chefen i hemmet?
- Ööööööööh jaa kanske det men...jag har bråttom så om du har något ärende får du ta det snabbt (Hahah drygt).
- Jaa, okej.. Jag är ju bästa chefen på det här stället. Vi säljer bredband. Jag kan fixa det snabbt hårt och gött vet du.
- Ööööh OKEJ, jag är inte intresserad hejdå.

Hahahahah LOLERIFIX!! Skulle ha avslutat lite mer raffigt typ "hoppas du kvävs när du suger av din pojkvän ikväll din fåntratt" eller liknande. Men men, man är en kvinna av få ord.

Julbordet var trevligt. Satt mest och tjötade med sjuåringen som vantrivdes. Intressant att snacka med kollegorna också men det är så taskigt att utesluta någon helt från gruppen. Dock inte kul med Busig Småbarnspappa som satt bredvid och såg tänd ut. Är det något jag har tröttnat något så fatalt på så är det putslustiga pappor. Ja, inte min egen då, han är ju en champion. Men sen när blev alla män humorister?! Han bah "Ja Marcus/Adam/Fritzl när du blir stor kan du riva ner alla de där böckerna i hyllan...hähähähä" Jag vred min urringning mot deras håll och sa torrt "Ja, eller så kan du använda dem till att samla in kunskap, bara en tanke..."

Fick julklapp också. Försökte att hålla förväntningarna låga så att man inte skulle stå där med gråten i halsen. Fick någon slags Designtorgettjosan som man har diskmedel i typ... WHAT...THE...HELL.

Seg hagga

Blääärggh. Lyssnar på Hole och mölar i mig godis. Kommer gå upp 70 kg och dö oälskad!!!
Nej, jag är på ett jävla bra humör. Ring mig! 08- 42 86 63 39, fick just hemtelefon.

Ringde någon halvjönsson så fort jag hade installerat den. Jag har egentligen ingenting emot telefonförsäljare, speciellt inte om de låter ledsna. Men den här var en sån killig jävla kille! Han bah "aha jag ringer från SKIVBOLAGET och jag ser att du betalar en alldeles för hög elräkning!!" Jag bah jag är inte intresserad. "MEN VI KAN SÄNKA MED TIO PROCENT!!!" Jag säger hejdå och då skriker han "MEN VÄNTA LITE NU HALLÅÅÅÅ" sen hör jag inte mer för luren kommer för långt från örat. Vilket freak!

Ser fram emot att få piffa till mig och gå på julbord med jobbet. Tror jag ska köra på min gamla favoritstil Hora På Bal.

Obs, behöver ett lilatonat läppstift! Helylletjejer kallar det plommonfärgat, men det är inte det jag är ute efter.






Hade något liknande i gymnasiet. Bästa kommentaren från det manliga könet "Coola läppar! Ser ut som att du fryser jättemycket"

( . ) ( . )

Shit pommes, jag ska på julbord i ett slott. Precis som Kareem Said kommer jag inte att bli särbehandlad på grund av min tro dvs vegetarianismen utan får äta av det som bjuds. Det är lugnt, ska vräka i mig dessert i alla fall.

Jag har nog aldrig blivit bjuden på julbord. Eller jo! SSU bjöd mig en gång. Vilken jävla ångest jag hade den kvällen. Tror jag var fjorton och helt oviss om VARFÖR jag hade gått med i SSU men jag gissar att jag kände mig ensam och ville ha någonstans att hänga. Ja, det fattade jag direkt när jag kom dit att detta var "lokalen". Här skulle man sitta och chillaxa grande royal! De visade upp några affischer bah "de här har vi gjort". I mitt stilla sinne undrade jag.... varför. Vem bryr sig om en affisch.

Sen fick jag följa med på julbordet som låg i något skithus på vischan. Jag umgicks mest med en äldre tjej från skolan som var så sjukt babblig och vedervärdig och hon hade precis slutat röka och det gjorde henne bara ännu mer extrovert. Sen köpte en av ledarna cigg till henne och då fick jag ångezt. Jag hatade rökning och blev helt GALEN av att en 19årig tjej korrumperade denna stackars 15åring som dessutom LAGT AV! Jag bestämde redan då för att gå ur men då kom bussen och det var för pinsamt att bara gå därifrån som ett borderlinefall.

Julbordet var laaaaaaaame. Först åt vi sojakorv med tillbehör. Sedan höll några ett föredrag om Palestina och jag svär på att ingen lyssnade förutom de i kofta och glasögonen längst fram. Sen kom typ tomten och gav oss julklappar. Jag hade lagt ett glittrigt anteckningsblock i säcken, bless my little heart, och det som jag fångade upp var en tvål med en kondom i. Jag höll nästan på att börja gråta av all perversitet på det här stället. Fejkade magont och ringde pappa så att han kunde hämta mig.

Ja, detta som jobbet bjuder på kan väl omöjligen bli samma fiasko. Hoppas det bjuds på sprit i så fall.

Mamma träffade den där ledaren för några år sedan och hon kom ihåg vem jag var av någon skitkonstig anledning. Hon bah "Jaaa Karin hon hade något himla speciellt" Haha vad?! Speciell förmåga att smälta in i bakgrunden? Speciellt bra på att hålla käften? Hon kanske fångade upp någon energi från mig. Eller så luktade jag illa.

RSS 2.0