*_*

Har fått igång mobildjäveln äntligen. Blir så nervös av sånt här! Speciellt när det inte är mitt fel. Tro mig, det är ALLTID mitt fel, men inte nu!

Full finne stoppade mig i Haninge Centrum och sluddrade "aaaah uuuuuh eeeeh vaaacker". Jag sa tack detsamma och stack. Han bah "HAALLLÅÅÅÅ??? HAAALLLÅÅÅÅÅ??? DU ÄR SÅ VACKER.... ATT .... MAN FÅR ONT I HJÄRTAT!"

Håll i er nu för här kommer klyschan; det har varit lite skönt utan mobil!

MEN, inte kul att inte kunna ringa Ingemar och Chatarina, de jag telefonterrar åtminstone varannan dag. Nåja, varje dag, en i taget.

Satans Moder! Jag har fått en ny väninna! Och hon är alldeles, alldeles underbar!

Min

Här är min första skiss. Min vana trogen kan jag inte göra någonting normalt som att typ rita kuber och koner - vilket visar på en rätt saftig respektlöshet för teknik men det kan inte hjälpas, nu blev det så. Har efter bästa förmåga försökt rita av en skiss av Dalí. Det är skönt att skissa och jag får använda hjärnan helt annorlunda.



Everybody's my slave!



Hade en diskussion med Sandra om det här klippet, som hon inte hade sett men det gjorde ingenting. Jag utbrast bara en massa onyanserat nonsens i stil med "HAN HAR SÅ RÄTT" och så vidare. Hon är hans slav! Hon är en liten del av en film och bara det gör henne till en slav. Hon måste lyda order. Hon får inte komma med egna idéer. Hon ska röra sig som han bestämmer. Hon är en slav! "Well can't I have another roll", no you stupid bitch! I shall throw my hat on you lol.

Jag började läsa högt ur hans bok vid några tillfällen, som till stor del handlar om mat och då bara om äcklig mat som fågelhjärna eller benmärg. Jag sa att allt detta snack om kött gjorde mig mer och mer vänligt inställd till tanken att äta kött, i teorin. Sandra frågade om jag skulle äta kött om han hade bett mig. Självklart! Hon frågade om jag skulle kunna äta en bit av hans kött. Åh, om jag bara fick, skulle jag aldrig tacka nej! Vi pratade därefter väldigt naturligt om varför vissa människor längtar efter att äta människokött. Jag älskar verkligen Sandra för hon är en av väldigt få som jag känner som vill prata om viktiga saker!

Allvarligt.

La till en massa klassisar på Facebook igår. Tackar dem för att jag får ett gott skratt varje dag!

"En önskan för 2010 är att människor kan förstå Att Downs syndrom inte är en sjukdom, människor med Downs syndrom letar inte efter ett botemedel, dom vill bara bli Accepterade... 93% vill inte kopiera detta och lägga upp som sin status, VILL DU vara en av de 7% som gör det och ha det som status iaf i 1 timme"

Hahahahaha, jag står inte ut!

Speaking of it, hur kan man vara ett fan av Ica-Jerry på FB? Maken till vidriga människor på den sidan. Typ "Älskar dig Jerry!! Ta ingen skit!! Vi har en Jerry på vår lokala McD också :D :D. Älskar folk med downs, de är så himla glada och gulliga"
U guys. Are. Retarded. Positiv särbehandling någon? No pun intended. I och för sig hade jag hellre återfötts med downs än 100% av mina gamla klasskompisar. Säger inte tillräckligt mycket tyvärr.

Sen blev man ju lite buttfuckad i och med Haitigruppen. Men det får man ta. Skänkte en krona idag när jag köpte skor. Kände mig så jävla äcklig. Bah 399 till miiig, en krona till diiig.

Jaha, dagboken vad fan har jag annars gjort idag! Köpte vattenfärgspennor och ett målarblock, lite kolbitar och kaligrafipennor. Har ritat en drunknad kvinna med en snäcka i stället för skalle och i den bor det en eremitkräfta. Och typ... nakna kvinnor sedda bakifrån.


megalomani as a young child

Kollar på bilder av mig som liten barn, och böcker jag gjorde i lågstadiet. Jag skriver nu ner texten till en bok jag skrev till pappa som handlar om en flicka. Hade redan då kontrollbehov så jag bad pappa skriva namn och adress på utsidan. Storyn lyder (bilder finns under varje text): de var en fin flicka (flickan på bilden säger hej och sedan säger hon "en solig dag" och "jag har en katt"). Sedan en bild på en himmelsäng med texten "Sen Går Jag och Leger Meg". Teckning på oväder med texten "Det BLIr mörkt". Tjejen står i solsken, "men DeT BLir LJuST". En bild på tre katter med texten "Här är mina Katter som är 4" (!?). "dom Här är Fina Jag JiLar dom" angående ett gäng fjärilar. Sen har jag ritat några jävla fiskar "Här är mina fiskar Dom är fina". Sen en bild på ett huvud i en säng, "Här är miin Bror". Bild på tjejen IGEN "Här är miin KLÄNIG". Sen närbild på ansiktet som är omringat av stängsel med texten "Jag TYKER aTT Jag är Fin". På nästa bild gråter flickan och texten lyder "Jag Har iGen mamma och PaPa". Nästa bild är två förvånade katter och ordet SLUT.



Ett brev från mig till mina föräldrar lyder:

Jul aftons kväll ! (älskar entusiasmen här)
Vi ska spionera se om tomtarna finns. Vi ska sova vid granen med Billy! Vi berättar historier, sagor eller myter. Kanske: spela schak, lägga pussel, eller läsa.
Vi s kelar med Billy. Vi pratar om hur dagen varit.
Rolig eller tråkigt eller sådär.

Vi frågar: Får vi!


Bedårande! Vi berättar historier, sagor eller myter hahahahaha! Karin Geniet Engström!

;

oki lust o byta nr?
------------------------------------------

Livet. Mitt liv.

------------------------------------------


vad?
------------------------------------------

Nej, det kommer att bli fantastiskt.

------------------------------------------


varför
------------------------------------------

Sorg och elände.

------------------------------------------


vad händer idag da?
------------------------------------------

Ajdå! ;(

------------------------------------------

2 g ;)

------------------------------------------

Med två eller tre g?

------------------------------------------


du e snyggg ;)
------------------------------------------

käkar ostmacka

------------------------------------------

hej hej
hur e läget`?
vad gör du ?

Oohh, I must definitely WOULD.




Nyårslöften:

Inte köpa grejer på internet. Enda undantag är saker jag inte kan köpa i en vanlig affär. Som udda leksaker och affischer, fan vet jag.

Bara feströka.

Läsa en bok i veckan.

Mellan mina jobbpass ska jag gå in i mitt rum med datorn och skriva mellan 10.00-14.00 på mitt nya projekt.

Träna tre gånger i veckan (HAHAHAHAHA)

Hålla ordning i mitt rum.

Sluta okynnesdricka dyra drinkar ute. Bara öl och cider framöver, sorry stumpan.

Gå på bio/konsert/teater en gång i månaden. Jag gör ju INGENTING av mitt liv, då kan jag lika gärna ha lite roligt under tiden.

Inte sova mitt på dagen som en knarkare.

Betala räkningarna i tid.

Utveckla paranoia angående min ekonomi. Vrida och vända på mynt, sova med dollar i huvudkudden. Öppna upp ett sparkonto som jag inte skamset raderar efter två månader.

Åka till Katalonien med Sandra.


RSS 2.0