Schpadoinkle indeed.

"När jag vaknade, flimrade tv-rutan och alla program hade slutat"

"Om det inte vore för den stora pöl som bildats i rummet framför det öppna fönstret, kunde man tro att det aldrig hade regnat."

"Om han håller mun slipper han problem"

"Genom att predika fred och kärlek löser man ingenting"

"Fastän ni är vår chef, har ni inte så värst många idéer."

"Om det inte hade varit för dig, skulle jag ha slagits med Jorge."

"Jag låtsades sova så intensivt att jag verkligen somnade."

"Han nästan anade hur kort tid han hade kvar att leva"


Det här är några exempelmeningar från bara ett uppslag ur en av mina spanskaböcker. Vad fan.

I think I know precisely what I mean when I say that it's a shpadoinkle day

Jag har inte dött idag heller!


Eat shit and die...


Älskade kvinna!


rant

Haha, jag är ett sådant fnöske. Kollar alltid på "Spanien runt med Gwyneth och Co". Mario är så fet :( Jag gillade honom i hans egna matlagningsprogram där han bara lagade pasta med olika sorters skaldjur, salt och smör. Men han är verkligen supertjock utanför köket. Han vaggar fram i Valencia eller what have you och är helt where is the faakking food. Äter och äter och äter och äter. Bredvid går en töntig men skitsnygg mörk modell och skrattar åt allt han säger. Ibland är Gwyneth med, den gamla grogghaggan. Avskyr verkligen henne. Finns ingen falskare. Mest går hon runt och stönar när hon äter feta bakverk, "oooooh this is sooooo goooood". Jag hade också tyckt att ett wienerbröd var fantastiskt om jag bara åt en gång i veckan. Sen hennes dubbelmoral, djeez. Hon kör the blame game på stackars Mario när han äter lammfoster i bläckfiskbläck och påstår att han kommer att få dålig karma eller annan bull. Sen krasar hon i sig nån stackars hummer kokad i vin och gråter av lycka över att det är så gott. Fast innan (någon annan, eventuellt Mario) brytit nacken av all fruta del mare hon ska käka så ber hon maten om ursäkt först :O :O :O :O :O :O

Nu har Mario ätit klart och ska ta en siesta. Välförtjänt. Urk, knäck nacken på honom och feed the poor.

"Gwyneth was, I noticed, as always the first one to finish her plate"


Galning.

Oproverat nakenbild.

Citerat pappa:

"Jaa, jag läser din blogg och blir lite orolig. Du verkar lite uppskruvad"

Saknar Stella, Mikko, Sakh, Tudd, Josefine.


"Bara vänner"



Kanske borde lägga min energi och mitt intresse på historieforskning. OR NOT.

...


Salvador Dalí i ett brev till Federico Garcia Lorca. "You won't believe this, but for the past month I've been a soldier. I haven't mentioned it until now because it's a very long story, but anyway i love it, it's so strange."

...

Slängde just 15 kg grejer typ. Mest kläder, tidningar, blommor, affischer. Skönt att bli av med all putrefacto.

Har väl kanske 45 kg kvar. Rolig tanke; slänga alla underkläder och tro att man bara ska köpa från Agent Provocateur framöver.

Vad skönt det är att slänga alla äckliga skor från Din Sko och Ellos. Nu kan jag bara gå i två högklackade boots och ett par pumps. De enda skorna som inte läcker in.

Öh Sakh! Om du tar med Die Erotische Skissen så tar jag med mig The Sex life of Salvador Dalí, okej? Så har vi något att prata om i Figgeboden. Ska ta med alla mina Sallyböcker till Sommarhagen förresten. Har skaffat en hel avdelning!

Fan en kille på tv såg ut som Råsämst, också känd som Robert, också känd som "The date that would not". En riktig kanalje! Alltså människor som liknar människor man får dåliga vibbar av borde inte få släppas ut i offentligheten.

Varför ska alltid folk försöka lura mig på cash på loquo.com? Tror de att människor är så jävla råsämst att de skickar tusenlappar till okänd gata för att få nycklar till en lägenhet man aldrig sett. Kristna är det också till råga på allt. Antagligen inte på riktigt, bara en front, men det är ett himla snack om god bless you och de hoppas att jag sköter om deras rum bättre än Sarah skötte barnafödandet.

"Please we are giving you the apartment base on trust and again i will
want you to stick to your words, you know that we do not see yet and
only putting everything into Gods hand, so please do not let us down
in this our property and God bless you more as you do this."

QUE FUCKING PASA. Jamaican Me Crazy!


sakfdköfslsddfs

Är så vråltrött på mitt jobb nu. Känner mig helt obstinat varje gång jag blir tillsagd om något. Min känslomässiga (INRE) reaktion är bara "Men ååååh WHATEVER visst visst" och utsidan ser väl ut som en trött beskedlig bruddjävel. Känner mig inte uppskattad för fem öre längre. Förväntar mig inte en gospelkör som skriker praise tha Karin varje dag men jag vill att någon märker att jag faktiskt är bra på jobbet.

Åhh, önskar att jag kunde stoppa in ett spanskachip i hjärnan så att jag kunde åka och jobba med en gång. Känns som att det kommer att bli en låtsastillvaro att sitta och prata spanska med ett gäng nötter i en fräsch lokal i Barcelona. Och det är det ju, det måste det ju vara ett litet tag men det kommer att kännas helt fel att inte göra rätt för sig, på något vis. Haha fan, jag är ju blåare än Preusserblått.

Ciggar i princip inte längre, förutom i lördags då jag rökte som om alla cigg var den sista colan i öknen. Och efter morgondagens jobb bara skrek hjärnan CIGG CIGG ÅH JESUS FRÄLSARE DÖDA MIG. Tror det säger mer om mitt trumpna humör än mitt faktiska sug.

Jag vet inte ens varför jag har siktat in mig på Barcelona. Först skulle jag ju prompt bo i fiskarbyn Figueras, major wtf på det. Ville bara bo där för att komma närmare Salvador Dalís själ eller något. Som att den är där! Den är säkert i Danmark eller USA, wherever I ain't.

Sen gick det upp för mig att jag inte behärskar varken katalanska eller spanska. Skulle lätt kunna skita i storstan och bara sitta och slita rens ur fiskbukar i Cadaques dagarna i ända. Behöver inte kunna något språk för jag är en träl åt någon fet saltgurka ändå. Inga konstigheter! /Färjan-Håkan.

Jag är så grisig och värdelös.

Okej, fucking ultimatum, MÅSTE städa imorgon! För några dagar sen var Edine här och hon ville ta på sig min Edward Cullen-skjorta och jag bah "Du kan inte gå in här för det är förjävligt, jag hämtar den åt dig" varpå hon menade "nä jag har sett ditt skitiga rum förut, du vet den gången det låg en död man härinne som du hade ätit lite av"

Har dragit in runt 500 spänn på tradera när alla losers har satt in pengarna på mitt konto. Hatar att vara tvungen att posta grejer alltså. Nu har jag slängt in en Curejacka i en pappkartong och kört en halv tejprulle plus hela läkartejprullen runt om. Ser fan helt otroligt barnsligt ut, men vad ska man göra... Vågar knappt lämna in den på Ica för invägning och inlämning. De kommer att behöva scanna skiten för att försäkra sig om att det inte ligger en barnhand i paketet.

Längtar till påsk! Ska bara äta, dricka, blunda mot solen på en klippa med Sakh, flanera, ponera, flambera. Ja, bara ta det chill helt enkelt.

You know what they say... Once you've killed the cow, you gotta make a burger.




Åååååh, vad bra den är.

mlia

Bör se om Remember Me ikväll. Otroligt fin film. Fattar inte hur en film kan vara så deppig och positiv på samma gång. Visste inte om jag ville ut och finna kärleken eller hänga mig när den var slut.

Kvinnor och män, kill 'em all, let God sort 'em out.

Ahhh rofl kollar på Gordon Ramsay. Hans senaste projekt är att få tillbaka kvinnorna till köket. Jaja, hejda er nu era rödstrumpor... nä förresten kör på! Någon lallig fånbralla in a nasty house bah "Min man har ett väldigt krävande jobb och han bränner många kalorier (kameran visar hur han brer en macka) och istället för att jag gör en stor god middag åt honom så att han kan gå och jobba ordentligt och bygga muskler så blir han bara smalare och smalare". Nästa klipp sitter offret i frågan i soffan med sina döttrar och säger förbrådande med fotoalbumet i knät; "Här vägde jag 89 kg. Det var innan jag träffade Shelly. Nu väger jag 76". Åter till Shelly som tittar rakt in i kameran och säger "I want Gordon Ramsay - my hero- to just get ovah here and sort me out jus' SORT ME OUT!"

hepp

Folköl och tapas. Livet är så sweet! Nu behöver jag inget mer. Ikväll blir det Remember Me på bio med Sandra.

Fick inbjudan till återträff på skrivkursen i Kungälv. Skoj! Får skriva en ny text att skicka in till gänget för den jag håller på med skulle jag inte stå ut med att någon kritiserade. Men det är ju bara roligt. Vi ska få träffa en författare som vi inte har haft förut. Undrar vem! Vore kul med Eli Leven. Vore kul med vilken nykomling som helst egentligen.

Läste just ut "Den besynnerliga händelsen med hunden om natten" av Mark Haddon. Känslosamt värre om en autistisk kille med förkärlek för primtal. Så kusligt/bra när han beskriver sin favoritdröm som han haft återkommande gånger, den då alla som kan se varandra i ögonen dör och resten lever kvar och gör vad de vill.

Lägga bröd på folk som sover-bilder.



Indeed ahead of his time....indeed.

i_i

Undrar hur det är att dela lägenhet med ett knippe individer från världens alla hörn. Jag måste gå igenom en grav förändring alltså.

Bli bättre på:
Städa.
Känna av situationer.
Diska.

Men om jag kör på det boendealternativet kan jag inte ta med min katt, som just nu trycker sig mot min sida och fan LER när hon tittar på mig.

Måste satsa hårt på att skaffa eget boendet på stan istället för att bo genom skolan. Men om jag gör det så kommer jag ju återigen bli outsidern! Alla andra bah " aaaah det var så sjukt igår, Pierre hällde pastavatten i min säng" och jag sitter och är stone face för jag satt hemma själv och tryckte med en drink då historien begav sig. BOOOOOH NEJ JAG VILL INTE!!!!!

----------- Machine Translation ----------------
ZONE: GRACE, 45M2 + 2 ROOMS, REFORMED, HAS REFRIGERATOR AND AIR CONDITIONING, done NOT FURNISH + EXTERIOR.

----------- Original Text ----------------
ZONA : GRACIA , 45M2 + 2 HABITACIONES,REFORMADO ,TIENE NEVERA Y AIRE ACONDICIONADO, NO AMUEBLADO+EXTERIOR.

 

Vet inte varför jag spanishdictar stycken som jag rimligen bör knäcka på två sekunder. AIRE ACONDICIONADO, HMMMMMMZZZZ..

 

För övrigt, hur snygg tycker ni att Alliansens logotyp är? Nä, tänkte väl.


Riktiga problem

Hur orkar folk lägga upp grejer på Tradera. Fick sålt några grejer nu och jag känner bara despair över att behöva köpa ett vadderat kuvert, skriva adressen, slicka på frimärket och LÄGGA DEN PÅ LÅDAN :(

Dagens snark; Salem Al Fakir på Vakna "Jag var en trumnörd när jag var liten". Jaha? Snälla dö.

Synd att man planerar att slänga teven från fönstret när Petra Mede Show börjar dra igång. Verkar vara ett ypperligt program!! "What a handsome face..." och "Andreas!! KYSS MIG" osv osv.

Mitt band skulle heta Happy Guitar Friends...palla cynism.

Vilka Converse tycker ni är snyggast? Skriv det i kommentarerna så kan jag gå och köpa tvärtemot. Lutar väl mot antingen ett par i blyerts eller svart, för jag är så jävla tråkig. Obs, röda totalvägrar jag. Jaaaag skaaaa toootaaaaaalvääääägraaa! På nyhetsmorgon idag var det ett slags "vilt punkband" som hette Bruket. Måste svenska band ha så keffa namn?! Hospitalet, Bruket, Mentalsjukhuset, Stallet, fan lägg av!


Vill nog ha ett par Metallicaskor!! Främst för att de symbolerar den stora frågan i livet. Nämligen VARFÖR.


De här ser ut som en soffa.

Om filmen How to Be hade varit ett par skor...


Kan det inte bli Euroschlager snart.



"Kille, kiiiille..."




Det här tyckte jag var världens bästa låt när jag hörde den förra året. Kul om mitt fjortonåriga The Queen is Dead-jag hade vetat det. Whatever....... PERFEKT RÖV.


Hahaha, kommer ni ihåg den här då?! Fan, sluta SKRIK!


Klassikern.

Livet < Jag.

Det är svårt att vara normal. Igår blev jag förbannad på vinden när jag gick till jobbet. Håller på att trappa ner (läs: slutat tvärt sedan en månad tillbaka) på min deppmedicin för att se hur det går och ja, vad ska jag säga... jag mår ju överlag fruktansvärt förnämt om man jämför med hur det var för något år sedan, men jag blir fortfarande rosenrasande på småsaker. Jag har väldigt mycket aggression i mig, oklart varför. Sa till Sandra att jag höll på att gå i taket när bussen var tre minuter sen plus att vinden blåste PLUS att det var is på marken (?). Jag bah "hur länge ska det vara så här..." Hon undrade om jag menade hur länge jag skulle vara arg idag eller hur länge jag kommer att reagera så på väder och vind. Ja, att jag slutar bli kränkt av vind kan jag inte riktigt se hända.


För att avsluta fint...
Jag sa ju att jag skulle försöka ha mer bilder i bloggen.


Jag ger upp.

The search for Swedens next top gal continues

Jag har kommit ut som "normal" nu för Sandra. Hon är väldigt stöttande. Mitt mål inför 2010 är att bli en lite mer up-beat variant av mig själv. Som igår fick jag ett sms från Nadia om vi ville gå till Rocks. Jag satt i mysbrallor framför schlagern och tänkte "Nya Karin hade gjort det.....men soffan är skön....Peepshow på dattan... och vi har faktiskt te-och kakstund!" Men vi sprang upp och sminkade oss och drog. Sen tog jag en stilla pilsner - så jävla normalt!- och hängde. Sen kom det en kille som bara skrek på sin tjejkompis. Alltså han verkade inte sur, bara högljudd. Jag antar att det också är normalt? En 30åring frågade mig och Sandra med bebisröst om vi gick på toa ihop.

Igår köpte jag min allra första Hello Kittyprodukt! En neccessär en djupt WT-dränkt brud skulle kunna ha. Jag gillar den. Den stora frågan är ju om man ska vara en normal tjej med pengar eller en normal normal tjej som inte har mer än någon annan? Det är egentligen ingen aktuell fråga då jag inte har några extra pengar att sprätta runt. Men det mest normala är väl för en vanlig helylletjej att sträva uppåt? Like "jag är medelklass, men jag tror Lindsay Lohan har ett skoj liv, sådan ska jag vara".

Här skulle det sitta fint med en bild på Lindsay Lohan, några månader före the total decay. Då hon ändå var skinny :D Visst kan ni se det framför er?

Sandra är på mig ständigt om att jag inte får förändra min mentalitet så fort jag drar (yeah vi gör slut nu). Utan att det måste ske successivt. Det hade jag också tänkt mig.

Mental lista på saker jag kan tänka på:
Om jag pratar om något jag tycker är roligt måste jag avväpna genom att säga att jag har så JÄVLA sjuk humor.
Om någon frågar om jag vill gå ut, som i just nu, då säger jag ja. För jag älskar att gå ut.
Om jag har tvättat så slänger jag inte all ren tvätt på golvet.
Om någon frågar, så älskar jag Will Ferrell.
Om ni prompt måste veta, så gör rosa teknikprylar mig yr i hjärnan (sorry jag vet inte hur vanliga människor känner inför sånt).
Om jag är berusad får jag inte börja prata som Henrik Berggren. Ingen tycker att det är kul.

Nu känner jag för att kolla på Titanic! Det är ju ändå söndag, den vita mannens vilodag, och lite romantisk katastroffilm passar mig utmärkt. För att illustrera bifogar jag en bild från filmen. Det är tydligen roligare att läsa bloggar om man får bilder till. Ska tänka mer på det. Mer Lindsay Lohan, mer Leo Di Caprio. På tal om honom, Shutter Island! Måste se om den fem gånger på bio.





vidrigt

Usch, jag är ju verkligen The Collyer brothers. Rear ut min själ, allt ska bort! Säljer skit på nätet, slänger skit i soporna. Gissa om jag var jägare eller samlare i mitt stenåldersliv liksom.

RSS 2.0