I suck

Jag har köpt kantareller men jag vågar inte steka dem?!

Fick recept på jobbet, kantareller+purjolök+grädde=klart. Jag mår illa bara jag skriver det nu. Alltså det är säkert gott men jag känner mig alltid så vansinnig när jag har grädde i mat. Som om jag försöker.

Vad ska man äta till det? Pasta? Äsch fan jag ger upp. Jag knäcker den här nöten någon annan dag.

ooo

Alltså jag försökte gissa temat på årets bokmässa i Göteborg. Jag i mitt stilla sinne; "erkänn ljudbok!!!" Så var det HIV/AIDS.

¤_¤

OMG, såg just på nyheterna att Reinfeldt fått träffa Obama. Reinfeldt såg ut som ett ledset spöke bah "händer det här verkligen, i can't fucking BELIEVE this moment, undrar om min engelska är ok-ok eller töntig?! azo, shit jag står bredvid en neg...jag menar MAN OF COLOUR, jag vet inte ens vem jag är längre" och Obama stod och firade av sitt sexiga leende!!!!

Istället för Figgebo, Barack Obama.

Jag är några år för sen men...

Varför tänker vissa att Britney rakade huvudet för att protestera mot att hon sågs som ett objekt? Snacka om att utnyttja henne för sitt resonemang.

Jag tror hon gjorde det för att förmedla ett budskap riktat till mig. Att jag aldrig ska ha så kort hår att det går över öronen. För allt handlar ju om mig i slutändan.

Maybe she was just fucking cuckoo.

Vet inte varför jag började tänka på henne helt plötsligt.

Förresten har Linda Skugge färgat håret eldrött. Jag snackar blod blandat med müslispya. Gör med den informationen vad ni vill.

8D

Jag har snart läst ut alla böckerna i Twilight-serien. Imprenting är så jävla sci-fi, om det utrycket ens kan användas i den här sortens sammanhang. Liksom, jag är helt med på att vampyrer existerar, men varulvars imprenting är något helt speciellt! Alltså egentligen är det ju banal skit, finna sin själsfrände och inte ha något val annat än att dyrka jorden varelsen går på. Eller kärlek i första ögonkastet som folk irl faktiskt tror på. Vet inte vad som är mer fucked up.

Det blir en helt annan grej när en tonårskille imprentar på ett spädbarn.

Åh, Twilight är så bra! Meyer är väl inte direkt mvgbarn i livligt språk, det märks framför allt i första boken då ordet "smile" upprepas iDunno how many a times. Extrabonus för den nyfikne: Meyer strök under just det ordet i boken med röd tusch och visade RPattz för att få honom att förstå att han INTE skulle spela en plågad depprockare, och om han nu ville göra det skulle han skratta på utsidan. Mig gick det lite på nerverna men ofta jag bryr mig om vad jag tycker så jag fortsatte läsa.

Det är så skönt att läsa böcker för unga vuxna lol, bara spänning, romantik, död, längtan, sorg, ruttnande lik, pedofili light, sex, ännu mer död, epic drama, onda och bra varelser. Det är skönt för den med koncentrationssvårigheter. Jag slipper i alla fall läsa en mening och undra om den bär på något mer som jag måste vara smart för att förstå. Det blev så smärtsamt när jag läste Lady Lazarus av Sylvia Plath på ett annat sätt och tyckte mig förstå den lite bättre, för då fattade jag att jag var dum i huvudet och aldrig skulle förstå någonting.

YYYYYYL

Okej, känner att jag måste klarlägga några saker.

Jag har aldrig kallat feminismen för "genustrams". Man får gärna forska skiten ur genus vad mig anbelangar.

Jag uppskattar allt jobb feministerna har gjort, som att propsa för dagis åt alla för att bara  ta en grej. Det är klart att man ska kämpa för sådant, jag är ju inte utvecklingsstörd. Att springa framför kungens häst är en ball grej i teorin, dock töntigt att ge sitt liv åt en sak man tror på. Det är alltid bättre att leva och fortsätta kämpa än att dö.

Jag vet inte hur det kom sig att kön som social konstruktion togs upp förut då det inte var det mitt inlägg handlade om. Om det kan jag säga att vi alla famlar i mörkret i den frågan. Ingen kan sätta en exakt gräns mellan biologi/miljö. Återigen, forska skiten ur ämnet! Det är intressant.

Jag kommer ihåg en gång när jag såg en dokumentär om transsexuella, på den tiden jag inte hade något emot att ha "This is what a feminist looks like"-tischan på mig. En av killarna hade blivit uppfostrad som tjej. Hans nasty bits pekade mer mot klitoris än penis så läkaren och päronen fann det bäst att låta honom bära klänning och gå runt i hästsvans. Killen led sig igenom hela barndomen och kände sig som ett vansinnesfreak. Sedan bytte han kön till man och fann sig själv. Sedan kom några forskare och pekade på skillnader i män och kvinnors hjärnor. Urk, den dagen var en svart dag för Karin Engström. Allt hon trodde på blev till bajs.

Jag vill bara säga att
a) vi får alla välja
b) vi ska försöka göra livet drägligt för alla
c) vi ska inte springa framför hästar
d) vi ska inte vara så bombsäkra
e) Samantha måste få röka på för att kunna ha sex med en välhängd man utan att man ska se det som helt stört.
f) Man måste få avsky Pride för att homosexualitet inte är något att vara stolt över. Jag riktigt känner hur knytnäven hänger över mig i luften, men varför skulle man vara stolt över sin sexualitet, nationalitet, hårfärg, hudton, emotionella förmåga och så vidare i all evighet.

Dagens höjdpunkt.

Blev bjuden på pannkakor med hjortronsylt och hemmagjord sojamjölk nam nam nam.

Nästa vecka kommer Teddina upp och då ska vi gå på Camera Obscura! Åh, kan knappt vänta. Girls night out fuck the world. Ska nifa till lägenheten tills dess.

1. Städa rummet.

Så kan man också se på det.



"Women hold the power because we have the vaginas,"

Nöt

VARFÖR kollar jag på Idol? Varför beter jag mig som ett jävla ägg från Vetlanda bah "det är så kul med auditions när de sjunger fult" hahaha, jag har Kafkas dagböcker i hyllan.


-_-/:D

Drömde att Sandra ville att vi skulle gå på Simply Red ;( Hon väckte mig i min tupplur och bah "SIMPLE MINDS VILL DU GÅ PÅ VA OCH OMD". Jag bah ja.......fast neeej inte den röda maran.

Bill Maher skriver bättre Facebookstatus än dig

Whether you're black or white, rich or poor, liberal or conservative, I think we can all agree, Kanye West doesn't care about white people.

I*_I_*I

Jag och Sandra skulle gå på burleskklubb igår men eftersom Debaser låg närmare och vi är lata så gick vi in dit istället och såg ett SJUKT BRA BAND!! Sound of Arrows heter de men jag hörde Owls/Howls. Alltså efter spelningen gick jag fram till sångaren och gav honom tummen upp och sa att de var jättebra. Han blev glad och skakade våra händer. Sångaren i Sound of Arrows har ett mycket sexigt handslag. Anyhoo, om man tycker att någon är bra måste man säga det!

De hade sådan grym videoprojektion, kan inte ens skriva ner vad det var för att det var så grymt. Liksom, späckhuggare som simmar mot månen, scener från Mulan, Girls Just Wanna Have Fun, sångaren som rör sig snyggt bland ett sagolandskap uppe bland molnen, Ethan Hawke, River Phoenix. Och allt till ett bra beat och en sångare som faktiskt dansar.

Jag vet att det kan låta otroligt, men folk dansade under konserten. Ja, på Debaser DANSADE folk fastän ingen höll en pistol mot deras huvuden. Helt mindblowing.

Sen i rökrutan blev jag fotad av någon streetstyletyp. Fast bara mina tatueringar. Han bah "gör något roligt med armen", jag bah "jag kan inte göra något roligt med min BICEPS?". Han bad mig slicka på den, jag avstod. Gud, jag är så dum.

Jerry Springer's final thoughts

Alltså istället för att sitta och prata om BBB (balla briljanta brudar) så kanske man kan försöka bli en själv?

Nif






Favoritsyssla; farma


/care

Mmmmmmmmmm helg *ler*

Börjar komma in i lunken som alla andra lever i. Att koppla av hemma och koppla på charmen på jobbet. Sen råkar ju mitt jobb vara så jävla trevligt och det kan ju ingen relatera till såvida de inte har mitt drömjobb; kändis.

Jag skojar.

Ikväll ska jag slå på ettan för första gången på jag vet inte hur länge. Först gråter jag lite till Dirty Dancing och kanske äter lite vaniljyoghurt till det, har inte bestämt mig riktigt än. Alltså Dirty Dancing är så jävla BRA. Såg den första gången i mellanstadiet när vi hade sex- och samlevnad. Snacka om att lärarkåren var från ett annat nervöst universum. Kan vi inte bara prata om sex istället för att kolla på en film om tonårslusta? Kommer ihåg när någon lärare pratade om att förlora oskulden. Klassens populära tjej bah "När blev du av med den?" och det ville hon inte svara på! Hon tog sig för hjärtat och sa "sånt är något personligt, det är som min egna lilla skatt och den behöver jag inte dela med mig av"

Jag bah "tönt..."

Sedan blir det Panic Room! Jodie Foster wööh! Samt en purung Kristen Stewart som antagligen spelar någon lillgammal rulta med tuzn åsikter om det nya huset. Jag har bara sett slutet så jag har bara sett henne spazza i den filmen.

Imorgon blir det burleskklubb kanske. Tänker inte anstränga mig för att se frän ut eller så, behöver snarare anstränga mitt arsle att gå ner i tvättstugan. Det vore dock något att lukta fisk bland en massa pinuppor.

OBS, K Special om Dalí insats i filmen.

Såg halva "Little Ashes" i veckan. Ska se klart den....någon gång. Den är bra och så och RPattz broken spanish är grym. Grymt spexig. Grymt ospansk. Obs för töntiga manicsfans!!! RPattz hånglar med RICHEY EDWARDS! Jo, det är sant! Ingen bull!

!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!


Gjorde en film


Är en bloggbrud.

Jag är inte den som är trögfattad så här kommer en opersonlig redogörelse för mitt liv de senaste sex dagarna!

Fredag: Gick på träning med min brukare T. Hon var duktig. Jag var hungrig.

Lördag: Gick runt i urskogen i Tyresta Nationalpark med T. Grillade sojakorv, tog spexiga bilder. Bildbevis:


Söndag: Var i stan med T. Köpte träningsskor till henne och käkade mat på Sergel som hade något World Food-jippo med tuzn matstånd. Jag tänkte bara World Food Program. Åt champinjoner överrösta med vitlök och...sörja. Sedan mölade jag i mig naturgodis. Blev trött. T åt mosad kyckling och grönsaker.

Måndag: Idag gjorde jag och T fan ingenting. Vi gick till en sandlåda och plöjde lite där. Sen gjorde vi några träningsgrejer för hennes balans. Sedan somnade jag i en beanbag varannan minut tills jag drack en kopp kaffe bryggd på ångest.

Tisdag: Action! Jag och T gick på bio och såg Ponyo. T garvade läppen av sig när mamman i filmen försvann under vattnet till de andra biobesökarnas förskräckelse.

Onsdag: Action! Jag och T sysslade med ponnyridning med en töntig häst som heter Surprise. Sedan gick vi runt i Tyresö Slott och käkade broccoli- och mögelostpaj. T åt mosad frukt. Jag impulsköpte nästan ett ginsengträd.


Alltså jag har jobbat i princip 12 timmar om dygnet dessa dagar. Bocka och ta emot, tack nådig dam.

Miss Paranoia Universe

Ska man ta bort sig från Facebook igen?

*_*

Jag måste ju radera min blogg när jag skriver så dåligt. Snälla skriv ingen kommentar på det här inlägget.

RSS 2.0