Sinnesstämning: uppretad fyraåring

Urk, söker fan snart till Swahili A för att slippa jobba. I WANNA GET AWAY, I wanna flyy away lol.

Nä, men... sökt skiten ur studera.nu så något kommer jag väl komma in på. Urk, urk, dubbelurk!

Fick berättat för mig i morse att jag är jättevacker, och att jag skulle bli SUPERSNYGG om jag bara gick ner lite grann. Man bah... your mother sucks cocks in hell! Inte okej beteende. Jag förklarade vett och etikett för henne för en timme sedan. Jag bah "Det kanske funkar att säga så i ditt land, inte här" *Sverigedemokraten*

Så skönt att pendla mellan avgrundsjupt gnällstadie till att vara lycklig som en My Little Pony.

Skoj att kolla Platsbanken och se sälj/barnpassning/prostitution som enda alternativ. Känner mig som en white trashgalning fan, måste utbilda mig NU.

"Du ser telefonen som ett effektivt och utmanande verktyg", saxat från en annons. Jag fattar inte ens vad de menar, i röven då eller??

"Du ser varje motgång som starten på något nytt och bättre"
Jag ser varje motgång som en motgång, är jag dum i huvudet då eller lol. Fattar vad de menar men klyschorna plz!! Mitt bästa jobb: skriva bra jobbannonser.

Fick förresten höra på jobbet av samma person som tyckte att jag kunde tjäna på att losa några kilon att jag borde känna mig glad som har en pv som är smart och kunnig inom IT. Det ska nämligen vara högavlönat i framtiden. Jag bah "Och?".
"Nä, om ni ska ha barn och så"

Ursäkta, kräks! Min första tanke är "Nej, det är tyvärr en omöjlighet. Mina äggstockar begick harakiri efter att ha varit i din barnfamilj en kvart".

Men men, lika bra att satsa på en karriär som goldnigger när man ändå är tjock, rofl. Hata livet!!!

You will always be my whore..



This one goes out for you! Tänker på Jocke när jag hör den. Skrev det till honom. Sen bah *insikt* om texten.
Alla män är horor och så vidare.

Tänkte skriva ett inlägg om när vi käkade pizza och han fick göra sin egen för att han hade praktiserat där som fjortonåring och jag och pizzagubben stod bredvid och trackade honom under tiden. Men sen blev pizzagubben så retsam att jag kände mig tvungen att börja stötta genom att säga "Kom igen! Lyssna inte på pizzagubben! Du är jättebra på att göra pizzor!" Men ni är väl redan sjukt trötta på att höra om min lycka så jag gör inte det. Ät skit och dö.

Annars tänker jag att det roligaste bandet att vara med i skulle kunna vara Smashing Pumpkins! För man kan klä ut sig till typ Mona Lisa och rocka. Bara en tanke.

Andra roliga band att vara med i:
Aqua - om man gick på droger under tiden
Sonic Youth - om man var Kim då, eller det är oväsentligt.
Marilyn Manson - om man inte var för blyg

Kvalitet

"Inför Eurovision Song Contest"-klyschor på SVT
1. "När den här låten kommer går man ut och kokar kaffe/kissar/gör annat"
2. "Jaha, spridda skurar i panelen!!"
3. "Marie har gett minst poäng, så hon är mest snål."
4. Marie Serneholt pratar.
5. Lena Philipsson är snygg, smart och lite på gränsen till det mesta.
6. "Varför ställer de upp med samma låt igen?"
7. "Etnovibbar"
8. "Det här låter som System of a Down"
9. "Är det här ett skämt? För i så fall fattar jag inte det roliga"
10. Kayo drar en trollramsa eller beter sig allmänt kufigt, till allas förtjusning.

HEJ ALLA BLOGGLÄSARE!!

Underbar helg med Super Hacker. *Den Hemliga Historien*

Till mer neutrala jaktmarker; VISST ÄR VI TEAM KISSIE!!!!!!!!
Alltså, love that bitch? Har haft svårt som fan för henne men nu är hon min idol. Just kidding.

När de pratar om nåt bråk mellan Bella och Kissie som hade skett någon natt och Bella undrar varför såna rykten uppstår (obs jag har ingen aning om det är det som är frågan men det spelar ingen roll) och Kissie bah "Ja azo jag är ju inte intresserad av att umgås med dig på min fritid"

Needle...falling....

Bella & Tyra kan dock suga min schnauzer.

Den Hemliga Historien av Donna Tartt är riktigt bra, tack för tipset Maria! Vet inte om hon läser här i och för sig...

Pffft.

Har dragit på mig en slags löjlig OCD-light. Fantiserar om våtservetter varje gång jag åkt tunnelbana. Ligger våtservetter i drivor på mitt sovrumsgolv sedan typ Arvika för tre år sedan. OCD:n rör bara vissa delar av mitt vardagliga liv... *misslyckad diagnos*

Imorrn blir det häng med Super Hacker och WKUK (Whitest Kids U'Know). Han tror i och för sig att jag ska ogå dit och dumpa honom med ett sms i stil "Nej jag vågar inte träffa dig". Mitt förtroende bland ungdomar har, precis som med Lars Ohly och Göran Häggström, bara sjunkit senaste tiden.

Det här är enbart bra. Ida, du kan väl se det lite som en hyllning till Växsjös Bög-Torsdag. Ja, för ingen annan "hajjar" *ungdomlig*
http://i40.tinypic.com/2zyx2d3.jpg

Jävla miffo=idol

Åhhhhhh, jobb utan tystnadsplikt till mig. I mitt nästa jobb ska jag bete mig som den där artonåriga killen i lumpenreportaget på Aktuellt som var helt "Ah men det ska bli skönt att slippa tänka på grejer nu några månader. Bara bli tillsagd och få uppgifter. Jag tycker inte om ansvar"

Nästa jobb för mig: lyxprozzie.

Men sexigt att jag jämt gnäller.

Om jag twittrade

Värsta är ju att man MÅSTE se The Human Centipede! Tror att jag kommer att byta personlighet i ren självbevarelsedrift. Såg trailern och började uckla mig typ. Uckla, fan, typ spyljud? Ropa på Ullrik.

Working Class Hiro

Ahhh, hela startsidan här såg ut som ett RSS-inlägg. Rätt skönt, slapp man se alla nersupna modebloggerskor med knäckte anklar. Sluta knixa med benen! Det är det enda jag ska säga om jag mot all förmodan blir på tjöcken och får barn. Sluta knixa, sluta knixa. Gör vad ni vill i livet men knixa och visa tunikor på Internet gör ni INTE! Vet hut.

Gick på CosmoNova idag och såg Deep Sea med brukaren. Sea-tastic!! Vet ni hur grymt havet är? Vet ni att allt liv där nere hör ihop i något som kallas s-y-m-b-i-o-s haha! Jag var helt förstummad. Brukaren också, av andra anledningar. Hon började garva på ett antagligen olämpligt ställe som vanligt, typ gullig sill blir uppäten av en grouper. Hahaha, när de sa grouper tänkte jag bara croupier.

Kom ihåg känslan jag hade som liten när jag desperat ville bli sjöjungfru efter att ha läst Lilla Sjöjungfrun. Jag älskade filmen också så klart men man var ju elitist. Tänkte för mig själv "Azo boken är mycket bättre än Disneyfilmen, de har gjort allt så familjevänligt!!" Man bah wtf, du är sex år, sluta resonera som dina föräldrar.

Blev arg när folk började skratta åt klumpfisken! Den trampade vatten under ett tak av löv eller nåt och hade öppen mun och korkad blick och alla bah ROFLZ. Jag var helt seriös. Kunde väl relatera. Sen kom det en fisk som såg ut som en sån där tygdocka från "För alla åldrar" och då flabbade jag. Speakern Myrra Malmberg i lugn ton: Den har ett ansikte bara en mor kan älska...

Någon milf bredvid mig bah "Synd att de hade svenskt tal, annars hade man fått höra Johnny Depp". Hennes man bah "Mmm". HAH, ÄGD.

Mina bästa undervattensdjur!

Blehhh!


"Majestätisk"


Pin-Head. Very Dalinian.


Fleshlight hähä.

Child King

I kväll ska jag på födelsedagsfest! Då ska jag se ut så här!




Eller så här. Fast med kungakrona och klänning då.




Damn kids gett off my lawn.

Jag är så trött på allt gnäll hela tiden. Buuh, jag lever på CSN, buuh, min chef är inte snäll, vintern var för lång, vi borde betala skatt för att någon ska gå med eldkastare utanför mitt hus för bussen blir försenad av all snö, buuh min mamma har ingen humor...

Haha, alltså ni får sluta klaga på CSN snälla! Visst, utbildning åt alla men sitt inte och var bitter för att du måste leva på 8000 i månaden när du läser genus. YOU SHOULD ALL BE SO LUCKY.
Heta tips direkt från spisen om du inte kan leva på csn:
Säg upp tv/telefoni, du förtjänar inte sånt.
Se det inte som en rättighet att gå på klubb/öla efter skolan.
Se det inte som en rättighet att få cigga, you puny mortal.
Köp inga jävla skivor.

Jag står verkligen inte ut med otacksamma människor, jämngamla med mig. Har aldrig gjort i och för sig men nu börjar vi ju bli vuxna på riktigt, visst? Det är inte så att vi provflyttat hemifrån.

Min chef sa någon gång att hennes dotter ramlat i en rulltrappa på väg till första dagen på ett jobb. Hon skavde upp hela benet och stukade foten men gick ändå dit. Hon tillägger "Ja, det var hon ju tvungen till. Man kan bara inte vara borta första dagen!" Jag blev nästan hög när hon sa det. Kommer ihåg för några år sedan då en vän ringde och sjukanmälde sig för att hänga med mig. Hon gjorde sin röst riktigt tam och vek och sa offeraktigt "jaag kan inte kuhma idag, har ont i halzen". Höll på att dö av skam och jag satt ändå bredvid!

Bästa preventivmedlet efter kondom är



...mitt jobb. En ovärderlig inblick i hur livet fungerar i en familj.

En taxichaufför frågade mig för några timmar sedan om jag gillar barn. Svar negativt. Embryon...

RSS 2.0