fest.


Schnii schnaa Schnappi....

Varje gång jag tar en power nap -detta låneord är helt missvisande ty mina slumrar sträcker ut sig i fucking forever men ändå- drömmer jag om att nära och kära dör eller att nära och kära hånskrattar åt mig medan de snor mina pojkvänner.

Gud, är detta livet? Nu senast drömde jag att pappa och Gustav bergsklättrade, Gustav föll handlöst ner och Ingemar "bestämde sig för att inte följa efter med blicken för jag visste att det skulle vara fruktansvärt att se på". Jag skyller på att jag just klämt igenom några säsonger av Oz. Man blir medveten om sin egen dödlighet på ett alldeles fantastiskt sätt. Vad gör man med den insikten? Jo, man börjar boxas! Man försöker slå ihjäl Vern Schillinger varje helg, det är... förlösande.

Urk, drömmar suger handen duger!

Helt rätt!


FREAKAZOID!!!! FREAKAZOID!!!



OMG!!! Upptäckte min motsvarighet i serievärlden. Kolla in min logga, sa ju att jag är feminist!

ååååååååååååååå

Jag älskar boxning.

Det var en så bra blandning av allting. Åldrar, kön, bra versus kassa omklädningsrum haha! Kollade inte i killarnas men våran bestod av en garderob med två duschar typ. Inte för att jag bryr mig, skoj att vara i minoritet.

Det är nog bra att man är den som själv håller en eldkastare i röven på en, för vi tänkte vara där 10 minuter innan för att visa oss ordentliga, så hittade vi inte dit och sen var vi ändå där i tid men då hade jag inga lösa cash så vi sprang iväg till en bankomaut som vi inte visste var den var och sprang tillbaka, bytte om i rekordfart och kom exakt på sekunden i tid till träningen som började med att alla kutade runt salen baklänges görandes hoppsasteg kryddad med lite jabbar. Man bah.......jag vill inte DÖ men jag vill inte skämma ut mig heller så jag kör på!

Sen armhävningar, plankan, hopprep (i 20 minuter i sträck....), lite mer vansinniga övningar typ 50 situpsx40. Sedan fick vi äntligen ta på oss handskarna! Vid varje genomgång för hur vi skulle slå stod vi som två kattungar och fattade inte ett spår eftersom vi inte kunde lingon därinne. Vi försökte halvdant att följa efter de andra men det slutade bara med att vi stod och slogs mot varandra så tränaren kom fram och bah "EN I TAGET!!!!!"

Han var skitschysst.

Efter tjugo minuters snack om sparring sa han åt oss att gå och puckla på säckarna istället så att vi inte skulle tröttna. Ingen risk... Han sa åt oss att slå kombinationen vänster, vänster, höger och stå i rätt position samt skutta runt lite med böjda ben. Efter ett tag ville jag kaxa mig och slå på sidan av säcken med min nya tuffa högerkrock men det tog inte två minuter förrän han kom fram och bad mig sluta och fokusera på kombinationen han hade gett mig.

Vi höll på så ett tag, fick nya kombinationer, hoppade lite rep iDunno, allt är en dimma... Sedan kom det absolut roligaste! Vi fick stå tre och tre vid en säck, jag hamnade med en medelålders man och en sjöbuse på 60 bast. Mannen förklarade att en fick hålla säcken, en fick slå och en fick vila, och så roterade man. Ååh, det var underbart. Sjöbusen slog så motherfucking hårt, hade jag varit säcken hade jag varit spaghetti med köttfärssås. Så jobbigt att hålla säcken också när en skitstark man slår. Vi gjorde tre sådana pass och efter varje dunkade min grupp handskarna mot varandra i triumf och sjöbusen blinkade glatt åt mig.

Vi tränade i en och en halv timme och stretchade en halv. Idag känner jag mig helt mörbultad på ett bakfullt sätt, men jag är väldigt glad.

Mani mani mani, it's a rich man's world

Rekommendation: http://video.google.com/videoplay?docid=-6828495659083788269&ei=kWnYSsiEN9yf-AbsnOmwCg&q=bill+maher#

"Put a foetus on the one dollar bill! My opponent doesn't want us to have a foetus on the one dollar bill!

Sitter i nya träningsbrallor och gul bikinitopp. Har jag cam? Ja, faktiskt!

Halv sex ska jag och Bettan iväg och boxas på Örnen BK. Jag är rädd för att bli utskälld eller förnedrad. Varför utgår jag från att något sådant inte skulle förvåna mig? Om någon ens tittar snett på mig byter jag ju träningsform, vilket mer talar för min osäkerhet än min snabba reaktionsförmåga när jag blir dåligt behandlad haha!

Det är en och en halv timmes träning. Nu är det ungefär två timmar och tre kvart kvar... I got a bad feeling about this... vill inte dö...

Ska belöna mig själv med en monstruös öl efteråt.

Ska tänka på den här videon under passet om jag behöver komma till ett lyckligt ställe. Stella den här älskar du. Alltså, TÅRDRYPANDE MATERIAL:

Tydligen blev han köpt på Harrods (WTF!!!!!!!!!!!!!!!!) av två skitasnygga geezers -69. Sen kom de väl på att han borde dra till savannen.
"IF I SHOOOULD STAAAY I WOOUUULD ONLY BE IIIIIIN YOOOOOUUUUR WAAAAAAYYYYYYYYYEEEEEEHHEEEEEEEEY"
Buuuuuh! Kan börja grina för mindre. Ja, alltså ni måste se slutet när de återförenas, det är liksom hela grejen med videon.

Bloggar med hjälp av bilder, då jag är korkad.


Varje gång jag blundar ser jag det här


jag är en tandsvettig galning

http://www.drinkiwiki.com/It%27s_Always_Sunny_In_Philadelphia
ZOMG, låtom oss göra detta fränder!
Kanske på Halloween, jag har ändå inga balla idéer. Tänkte mest dränka mig själv i duvblod och dricka Jäger. Vill någon förresten komma på våran fest? Alla som läser detta är inbjudna från och med...not. SKOJA, kom kom kom.


ontd_refuse är så bra community, men ibland är de bitch tits! De bara BOOH varför är så bra artister med på New Moon-soundtracket, som Thom Yorke, Death Cab for Cutie, Muse, nån annan tönt, Lykke Li, Grizzly Bear, Black Rebel Motorcykle Club. De vill inte att "ten year old sluts" ska börja gilla deras favoritband :D :D VÄNJ ER SUCKERS. Om jag skulle bry mig om sånt skulle jag inte kunna lyssna på The Cure (inte för att jag gör det...dåligt fan*).

*dålig FANATIKER, inte som "öööh palla sätta på sig strumpor med lite herpes i, dåligt fan"

WHAT*S NUUFZ WIFF MAH TUUF?!
Jodå, den paralyserar mig fortfarande med smärta!

det är inte lätt att vara singel

Pernilla

haha, men sms:a och fråga om han ska ut i helgen eller nåt.

Karin

men det ska ju inte jag för jag jobbar, har tandvärk och är pank!


...

Usch, det kryper i blodet på mig. Jag har sådana där insekter som bor i blodet och biter en eller vad FAN de nu gör....såg det på The Dr's. En djursjukdom. Har kliat på mig själv sedan igår kväll. Kanske hamnat i en psykos?! *peppar*

Kollar på en slö film om en gruvby som heter Rejection som blir anfallen av monster. Till Sheriffen säger de "Welcome to Rejection"

Mr. Överskattad

Ni som gillar Tim Burton, vad är det ni fastnat för? Jag förstår absolut inte grejen. Försökte se Nightmare Before Christmas någon gång i fjortonårsåldern och skruvade på mig hela tiden för att få feeling, jag vet inte. Alla hans filmer suger balle.

Och Johnny Depp har ju bara gjort en bra film?! Nu får ni ta och ge er.

Samma gäller för övrigt Christan Bale. Han var bra som Bateman och Jum-Jum men annars är han ju MEGA BORING.

Enligt Flashback är Depp och Bale de män som hetereosexuella män helst hade legat med om de var tvungna.

söndag

Det är tur att jag inte har en massa pengar, då hade jag fått utlopp för alla mina cptankar. Jag hade tatuerat in en forell på foten och köpt en svart råtta och döpt den till Henric de la Cour.

Såg Camera Obscura igår. De var bra. Sångerskan såg så mallig ut, det är bra. Ibland fick jag känslan att hon föraktade oss i publiken, det är mycket bra. Hon sa snäsigt att "we're in Sweden....that's......EXCITING". Jag kan tänka mig att det är bästa utgångsläget om man har ett band. För publik är alltid skit, visst! Man ser sig runt omkring och försöker förstå varför folk dansar åt en man med gitarr. Jag är säker på att det är många fler som inte fattar ett skit när de går ut, men majoriteten tycker att det är svängigt.

Ofta hör jag inte ens en melodi när jag hör nya band. Melodin kanske pågår i två minuter, övergår sedan i någon vag sång om tjejer eller dumma killar. Så värdelöst.

Eftersom jag är bakfull nu äter jag kanelbulle och kollar på Idol. Jag förstår inte att de rättar sig så duktigt i det programmet. Kan inte någon kasta ett stativ genom Laila Bagges hjärta. Eller ta på sig själva. De hamnar ju i alla fall på löpsedlarna då, vilket är viktigast. Det är så, det är ingen fucking samhällskritik. Varför GÖR ingen någonting någonsin. Det mest provocerande vore att sjunga Flickan i Havanna för hela världen är en samling kiwifåglar som man bara vill köra över med en ångvält.

....

Man känner sig på höjden av sin förmåga när man möter blicken från Habiliteringskvinnan på pendeln nio på kvällen och där sitter hon så ordnat och fint, med glasögon och bok. Jag har en jättestor sammetsrosett på mig och dricker Mariestad. Vågar inte ens le.



lilla livet

Haha han polistönten angående helikopterrånet "bara för att de beter sig som i en Hollywoodfilm betyder inte att vi kan göra det" Hahaha!! Palla bete sig som en Hollywood cop bara för att de ber en att göra det liksom!! Sitter mest och messar och lyssnar på mp3 och spelar snake fuck you too.

Hoppas Charles Manson sitter och skrattar sig vansinnig åt det här

Kollade på nyhetsmorgon på ettan imorse big mistake, huge! För det första sitter Fredrik Virtanen där som en annan pösmunk och tar plats, helt orättfärdigat. VARFÖR är denna människa med på tv? Vilken funktion har han som tyckare egentligen när det enda han gör är att prata om sig själv och sin slappa mage. Proffstyckarna i soffan diskuterade det stöd från Hollywood som arbetar för att Roman Polanski ska frias från fängelse, sedan han förgrep sig på en trettonårig flicka någon gång för länge sedan. Det är rövhål som Woody Allen, David Lynch och Martin Scorsese som inte tycker att deras polare ska bli straffad för att han är så jävla grym konstnär i princip.

Fredrik Virtanen försöker forma några meningar där i soffan, men det är mycket svårt då hans kindfett hindrar tungan från att röra sig fritt ur sin rot i halsen. Han säger några trötta ord om att Polanski är så jävla grym konstnär i princip. Han snackar om att han har sett hans filmer jättemånga gånger och att offret i fråga nu är vuxen (och?) samt att hon bara vill släppa hela grejen för att det känns överspelat. Han lägger också till att Polanskis gravida fru blev mördad -69 så "han har inte haft det så himla lätt han heller". Att han är 75 år gammal verkar också spela på Virtanens ömma hjärta, liksom fatta oschysst att sätta in en gammal gubbe i fängelse! Det är ju då man ska leva livet och bara ta det lugnt!

Någon annan tönt i soffan bah "jaaa...han är ju en fantastisk filmskapare..."

U GUISE?!

Vem fan BRYR sig?

Vore ju roflcopter om jag när jag var 15 och blev utsatt för en blottare (inte lika allvarligt men bear with me) skulle ha sagt till polisen som ett litet rådjur "azo nej skit i min anmälan, ofta jag blev tramautiserad för livet liksom.... palla bry sig bara för att ni säger att jag ska det typ...brb ska logga in på skunk hejrå"

Att Woody Allen ställer sig bakom Polanski är väl föga förvånande. Vi snackar om killen som blev ihop med sin adoptivdotter. Det är ingenting jag direkt äcklas för det är inte någons business förutom de inblandade, men lägger man ihop den här skiten vill jag bara deepfry Woody Allen i kokande olja och kissa på hans lik.

Jaja, det här var bara ytterligare ett exempel på vilka avskum människosläktet är. Polanski i allmänhet och Virtanen i synnerhet.

DAMN STR8!!!


RSS 2.0