Allt kommer att bli bra.



Yaaaaaaaay, i morgon är det pay day! Ska köpa boxningshandskar, lindor och MAT. Herregud, jag har inte ätit på en vecka. Ser chili cheese i syne typ... går som i trauma, ni vet.

Sandra ska ta mitt morgonpass så därför la hon sig för en halvtimme sen HAHA! Själv ballar man sig ju framför datorn... har så jävla tråkigt. Ska nog gå och läsa böcker. Lånade lite Lovecraft och en bok om sex och någon om opium. Bibliotekarien bah ?????. Tur att det inte är som i skolan då man behövde gå fram med böckerna till disken. Det hämmade mig som barn. Kunde inte med att låna ungdomsböcker i högstadiebibblan eftersom jag då skulle avslöja mig själv som idiot. Smyglånade böcker i Nödinge istället och gottade mig åt de triviala lustigheterna mina jämlikar alltid hade tillgång till.

Jag kom att tänka på min gamla bibbla idag. Där alla klassisar satt och hängde. Man bah UUUUUUUUUUUT härifrån. Satte mig vid datorn en gång när den var ledig från grodyngel och skrev in www.asshole.com. Minns att det var jag och Stefanie den gången. Vi ville bara se vad som skulle komma upp. Självklart hängde sig sidan och vi sprang tjutande därifrån. Åh, ljuva ungdom!

-_-

Och jag orkar fan inte skriva om det stora skämtet HardQueer. Så pinsamt att folk man känner brinner för skiten. Jag dristade mig till ett lamt "LOOOOL" på deras facebooksida. Men man gör ju allt man kan för att kampen ska gå vidare!!! Hahaha, det ska bli min nya skit. Föra kampen vidare. Vilken kamp? En individuell kamp från ett Karinperspektiv som jag upplever inte har fått utrymme i det queernormativa tredje riket som leds av bitterfittor i högt och lågt och mångt och mycket. Vi har ju ingen looookaaaaaaal där Karinfrågan tas upp och blir medhållen i av alla deltagare. Jag går som i trauma!!!112

damn kids, get off my lawn

Skulle vara intressant att ta på sig osynlighetsmanteln och ställa sig i svenskasalen på Ledetskolan (mitt gamla högstadium).

Jag undrar om kidsen verkligen inte bryr sig ett skit när de skriver på nätet.

Dagens fynd från tonåringar som visar upp ett hälsosamt förakt mot allt vad meningsbyggnad heter. Och källförteckning vet jag inte vad det är men jag trå svenskahlärn sa man skule skriva at man inte snode de från intternet.
Kähla: slumppa på bdb


"jag skule ha sagt:
Äntligen hon dog. FAN VAD SKÖNT!!!"




"temadag' :) bästa laget även om vi knaske inte vann på alla sånna vi mötte , meeh what ever ;)"





"
glada vi nu till skolan går, ehm
men ja kom jo me i alla fall åpp :D
no ska ja la me fädi å spring iveg ti bossin så ja it missar an fössta dan.
shao"





"
Jisses, idag brände jag någon tusenlapp fööör mkt på mer kläder :(
Jag bara kunde inte låta bli !! Jag gick som i trauma.."




"
haha nu ringde lövet mig och frågade om jag ville hänga med ut ikväll för ikväll skulle det tydligen vara mycket bruda som skulle ut och när det kommer bruda då vet ni då ska bara lövet ut :P hahah
men jag få vel se händer det inget vätigt i byn idag få jag vel ta och hänga med han så han inte gör något dramatiskt :Phaha
ja vad ska vi göra åt den lille goe lövet :P
han o sinna bruda ;) haha"



fail på mig, har inget liv.

vill slå hon idol-tove i ansiktet jättehårt så hon slutar vara naiv. så hårt att kindhuden spricker av mina knogar.

de truliga hundögonen azo, ryckelirycket i armen för att visa på någon slags känsla, jag HATAR. speciellt när hon körde den där töntiga killers-låten. i got ham but i'm not a hamster eller hur den nu gick. sprätthöna dööö snälla.

blir spritt språngande galen av det mesta nu för tiden. vi kör lite kbt hemma nu när mitt blod börjar koka av att katterna klöser på soffan. jag bryr mig ju inte egentligen men det irriterar mig ändå nåt så in i helvete.

vore skoj att utveckla den känslan istället för att trycka ner den! kanske åka på en viking line-resa! kan riktigt se när vodkan och föraktet tippar mig över den där gränsen vi alla är högst medvetna om. då KNÄPPERE till i huvet på en, och så slaktar man hela båten. imagine that!

Boooooh

Man känner sig aldrig så oälskad som när Gmail gapar tomt, i veckovis. Min chef skickar i alla fall kärleksfulla mail.

o_O

Det går fan troll i fattigmannens version av American Psycho-livet! Plötsligt har alla en svår ångest som gräver inuti en, men den påverkar inte ens allmänna liv förutom då man står framför spegeln.

Jag borde veta, jag är överdrifternas mästare. Det har jag från min mor. Men kan vi inte snälla sluta pladdra om hur mycket BDD vi tämligen borde ha med tanke på hur mycket vi hatar oss själva och om manodepressivdiagnosen som hänger som en smocka i luften.

Alltså jag kräks snart! Jag kunde inte ens kolla på The Informers häromsistens för jag blev så grinig.

Kolla vad jag kan:
  • Rik
  • Sval
  • Snygg
  • Ciggenarberoende
  • Noll libido
  • Ledzen
Look ma, I made a hit serie!

Dream fail.

Jag drömde att en brud muckade med mig i Femmanhuset för att jag såg ut som en punkare. Hon grävde med hemmanyckeln i min skalle när jag stod och spelade WoW i en bankomaut. Jag vände mig om och frågade varför hon var så jävla jobbig. Hon svarade på äkta götebosskt kickersmanér "Ah men inte kan ja hjälpa att du ble misshandlad av dina föjäljdjrajr när du var liten!" Sen hängde hon efter mig och började thaiboxas med mig. Måttet var rågat och jag kastades snabbt in i en situation som Örnen BK fostrat mig till. Fick inte in ett enda slag. Vaknade med ett litet skrik av att jag sparkat foten rakt in i väggen. Den ömmar fortfarande!

waaaaaaahmbulance.

Vilket svalt intresse mitt bildinlägg fick! Uppseendeväckande!

Vad trött jag blir på folk som bara slentrianhatar i sina bloggar. Eller har slentrianångest typ "tänker på mitt hår och får ångest, palla ha det!!!". Sluta skriv sån skit snälla. Försök leva i ett u-land en vecka era byfånar.

Ja, men vilket hejdundrande glad inledning jag hade nu då!

Jag vill ha högre lön.

Hejdå.

Nej, vadå hejdå, nu kom jag igång på riktigt!

Sitter och gömmer mig i mitt rum eftersom roomien har främmande. Ja, främmande för mig då. Men jag ursäktade mig efter fyra timmar (lol) och nattade mig. Nu är jag helt hispig! Vill sova men ändå inte! De senaste dagarna har jag sovit i snitt sexton timmar per dygn. Har haft en jätteäcklig huvudvärk som liksom petade mig i hjärnan hela tiden. Sådant gör mig alltid så nervig, är det cancer? Det har gått över nu i varje fall.

På plussidan då! Jag bestämde mig för att ge upp ciggen i torsdags av någon outgrundlig anledning. Faktiskt vet jag inte varför... tyckte mest att det rimmade illa med min boxningsträning *tönt*
Sen fick jag två cigg nu som jag rökte men de var inte ens goda. Kände mig som ett major arsel när jag stod på balkongen och lekte tonåring. Ganska otrevligt.

Hej hej leverpastej/
Megalobajsmannen


PICTURE POAST!!!













TACK SÅ MYCKET FÖR ATT NI TOG ER TID ATT LÄSA!!!!

Uuuuh

Kul att mina föräldrar är så förvånade över att jag orkar lyfta arslet! Jag har vaxat lyriskt om hur skoj det är på boxningen och uttryckt min fascination för den millitäriska träningen. De bah wow...hon klarade uppvärmningen. Men bu klart jag gör. Jag kan göra 50 situps på raken också, fan ska du göra åt saken lol. Tycker det är skönt att donuten har krypit ur sitt skal eller vad man säger. Har väl alltid blivit sedd som en mullig rulta utan driv men nu är det slut på det.

Köpte tennisbollar igår som man kan lattja med. Alltså jag hade inte tänkt att börja jonglera, jag är inte PSYKOTISK, men det är en bra övning att ha en under hakan och dribbla runt den andra medan man rör sig i sidled. Hör stridspitten till tränare skrika "HÅLL KOLL PÅ ERA BOLLAR" i huvudet medan jag känner lukten av svett och frustration.

Okej, jag är kanske lite psykotisk.

Jag och Sandra tänkte höra nästa pass om de kommer anordna några matcher i framtiden som vi kan gå och kolla på. Att se två människor mötas i ringen på riktigt måste vara så himla mycket större än att se det filmat.

Åh, älskar vår klubb.


o_O

När ska den här futuristiska större än livet-trenden gå över? Seriöst jag känner för att ta på mig en kaftan och lifta med naturen istället för att bli utsatt för Kanye West varje dag. Svaret: sluta glutta på teve.

Är det bara jag som inte förstår Lady GaGas kritik mot samtiden?

,,,

Jag är så trött på coola människor.
Lyssnar hellre på Kent any day of the week.

Ööööhh....reggaetonz...danshallen....äh.

Urk, vill inte gå in på detaljer men att sitta och spy i en Sabispåse medan man kallpratar med taxichauffören som sedan kommer sno en på 800 spänn är inte vad jag kallar a happy ending.

Fan utelivet kan dra åt helvete? Jag är alltid nervös innan jag går ut för jag vet att något kommer att gå minus.

Förresten så är Muse nya singel Uprising så PIIIIIIIIIINIG. Muse är töntar. Man bah sträcker du en sena varje gång du andas ditt missfoster? Chilla!

Ja, alltså jag hade ju kul igår! Skitkul faktiskt. Älskar att dansa till reggae. Jag var för en gångs skull snygg och säkert trevlig om någon hade velat prata med mig. Trist när man känner att man är en glad tjej och så vill ändå ingen snacka. Ja, eller jo. Två killar från Tensta som ville röka på och knulla meeen.... det är långt till Tensta.

Fan det här inlägget osar bitterhet.


RSS 2.0