How Karin got her groove back.

Jobbat 26 timmar på två dagar. BLERK.

För er som inte visste så finns det hunkar inom vårdyrket också. Spenderade fyra timmar med en sådan igår. Trevligt att prata med totala främlingar på ett (relativt) avslappnat vis. Vi pratade om Harry Potter, Sigmund Freud, kabuki makeup syndrom, Broder Daniel, barnmorskeyrket, Lil' Kim, etc. etc. etc. GIVANDE, NON?! Fantastiskt!

Jag trodde inte detta om mig. Att jag faktiskt kan prata med människor över huvudtaget. Hemma hos min brukare är jag ju typ "Hej, mat, ligga, där" alltså totalt retarderad i min kommunikation. Men nej nej, jag var mitt härliga jag full blown igår. Drog till och med "skämt" och skit. Om jag kan dra min tråkiga punchlines för någon och den människan skrattar med (ansträngt?) så är jag väldigt glad över det. Om jag även kan förklara Sigmund Freuds fallstudier över Råttmannen är jag ännu mera glad eftersom jag hatar att prata om saker jag gillar med människor. Kan inte prata musik, litteratur, nada med er, sorry. Vissa saker håller man för sig själv.

Now you know, and knowing is half the battle!

Word of the Day

la jeringuilla heh-reen-gee'-yah  (noun)

syringe, needle (familiar)

EXAMPLES

Mi padre siempre lleva una jeringuilla y insulina porque tiene diabetes. - My father always carries a syringe and insulin because he has diabetes.

Por favor, ponga todas las jeringuillas usadas en esta caja. - Please, put all the used syringes in this box.


Gluuumy sundae


Gluuumy sundae

Sista dagen i frihet! Nej, jag ska tyvärr inte bortlovas, ska bara jobba häcken av mig en månad i streck. Jag trodde redan att mitt liv var dött, men nej. How does one kill that which have no life...

Man ger henne extra jobbtimmar.

Gick till H&M för att köpa normala kläder. Allt var så fult. Varför säljer de så slappa paljettkläder. Köpte i alla fall loss mig på en grov summa. Jag har nämligen inga vettiga kläder hemma. Det har hänt flera gånger att jag har kommit i festklänningar till jobbet. Härlig känsla när någon slänger en slev mixad kycklinghjärna på dem. Fuck my life. Köpte ett par pojkvänsjeans och grät för mig själv. Pojkvänslös och skogstokig som jag är. De är fina i alla fall. Håll i hatten för nu beskriver jag dem för er; ljusblå med silverglitterfläckar här och där. Känner mig som en 13åring från Spånga, men de är faktiskt riktigt fina och inte alls smaklösa.

Trodde expediten på H&M skulle klubba ihjäl mig. Hon bara stirrade på mig som om jag var dum i huvudet och hade fyllt mina fickor med så många fula sjalar och krimskrams som möjligt. Hur jag nu kunde veta det när jag intensivt stirrade ner på bänken. Vad kan jag säga, jag hör och ser allt. Jag är Gud.

Behövde tona ner min spralliga sida så jag gick till biblioteket och lånade Råttmannen av Sigmund Freud. En gospelkör från straight outta hell/gymnasiet körde The Locomotion och jag var tvungen att gå mellan dem och publiken för att ta mig till böckerna. Twice. Tror ni att jag njöt? (För den oinvigde: JA!)

Everybody's doin' a brand new dance now
(Come on baby do the loco-motion)
I know you'll get to like it
If you give it a chance now
*stoneface*

Betedde mig tråkigt igår och tackade nej till utgång. Istället satt jag och gjorde lite vanartiga grejer (inte direkt) och kollade på Another Gay Sequel. Fantastiskt! You have to decide whether to follow your heart, or your hole. Så sant *gråter*




Vänner.

Det är så härligt att prata med Seiya om livet, Australien, Dalí och Rimbaud och diverse diverse! Hon är en av mina äldsta och närmaste vänner. Puss på dig. Jag älskar dig!

VG i normalitet

Kommer ni ihåg när jag skrev något om att jag ville försöka bli mer normal? Mer tjej som dricker ett stort glas mjölk för att det är gott (men usch). Mer Bella Swan (skoja!!).

Jag tror jag har nått min peak. Och då är jag ändå Master of the Dark Arts när jag går ut med kissen. Men jag kan inte bättre än så här :(

Jag ler (?) i alla fall och ser mycket stolt ut över Kylie av någon fucking anledning. Bra där! Normala tjejer blir ofta stolta över gulliga saker, god knows why.


Guldstjärna för de vita skorna! Inget kufigt med det i alla fall!

Blubb

MMMMMMMM vårsolen smeker min mörka skkkjjjjtttjjjäääeeeeeeel. Älskar livet.

Blir fortfarande allmänt mobbad på jobbet. Försöker ignorera det. Tänker att det är lite som högstadiet med den skillnaden att jag inte låser in mig på toaletten för att slippa bli sedd. Det skulle väl se ut det!

Nu är det bara Operation Palla Trycket som gäller fram till typ november då jag drar ner till mamma och lever på hennes kärlek och besök av goda vänner. Det ska bli så outsägligt skönt att det nästan gör ont att tänka på det.



"Ledig" haha. Obs, Sangria i den färgglada flaskan.

Vill få fler besökare. SEX!!!!!!!

Sexy sex blog! Mycket hardcore, rape, hebofili, kvantfysik, eskimåer, nikotin.

VÅLDSPORR.

Ageplay
Homo

Slöja.

Eh Eh Eh Eh

Dagens nöje är att skriva mail på spanska med hjälp av spanishdict till människor som hyr ut rum. Väldigt oskyldigt men onödigt också för jag kan ju ändå inte bara dra nu. Men det är kul att få mejl?! ;(
Jag bah "Mi espanol no es muy buen. Lo siento :)" + lite frågor om rummet.
Svar: "Hola Karin! No pasa nada por el español, se entiende perfectamente." Hähä. Synd att jag inte skrev resten av mitt mejl själv då.

Vad som dock är perfectamente är vårt badrum. Jag städar som Pippi Långstrump så det lär vara fläckfritt. Jag vet bäst själv vad jag menar med det där och det är nog också bäst.

Ska nog fixa filmen "iDispara!" ikväll. Vi fick se den på spanskan i högstadiet. Rated R for violence including a brutal rape scene, sexuality and language... Vi fick alltid se kvalitetsfilmer. Allt om min mamma, Kärlek het som chili, Dispara! och någon dokumentär om en gruvarbetare som fastnat under jorden och blev tvungen att dricka sin urin för att överleva. Lärde mig inte så mycket spanska men fick se mycket jag ALDRIG kommer att glömma.


Fullständigt underbar film.


Meep.

Åh, jag längtar ihjäl mig när allt är så mysigt och gosigt i Sverige! Blir mer flyttsugen ju trevligare svenska miljöer jag befinner mig i. Mäkta skön vårsol och den där kniven i hjärnan är som bortblåst, dock är inte hjärnan bortblåst in the style of Smith & Wesson, otroligt.

Jag såg någon tourettespunkare på söder idag med rosa donuts i en plastpåse skrika JAG KÄNNER EN HAJ SKA KNULLA FITTAN SÖNDER FAAAAAN till tonerna av "Boten Anna". Kommentar på det?

Ska försöka blogga oftare.


RSS 2.0